GEFCO a încheiat un parteneriat cu Autobid.de

Marţi 8 iunie din acest an, GEFCO, lider mondial în soluţii complexe pentru lanţul de aprovizionare şi lider european în logistica auto, a anunţat un nou parteneriat cu Autobid.de, o platformă de licitaţii online de maşini second-hand.

Din punct de vedere auto, prin această nouă relaţie de afaceri care va fi dezvoltată de Moveecar, un brand GEFCO axat pe managementul vehiculelor, conform unui comunicat remis AGERPRES.

„Suntem foarte entuziasmaţi să lucrăm cu Autobid.de, un lider pe piaţa internaţională a maşinilor second hand. Împărtăşim o viziune a unui serviciu de primă clasă pentru o experienţă continuă a clienţilor şi suntem foarte încântaţi să oferim partenerului nostru oferta noastră de one-stop shop prin Moveecar”, a comentat Frank Erhard, directorul general al GEFCO Germania.

În viziunea sa Peter Lindner, membru al Consiliului de Auktion &Markt AG, a subliniat că, din punct de vedere al experienţei clienţilor, livrarea last-mile este un pas critic în călătoria oferită clientului de licitaţii.

„Este primul contact fizic cu brandul auto după o călătorie digitală, iar majoritatea clienţilor noştri se aşteaptă la aceeaşi experienţă digitală – sau una chiar mai bună – faţă de cea pe care o primesc în alte medii de vânzare retail. Suntem încântaţi să răspundem acestor nevoi oferind serviciile Moveecar ale GEFCO”, a spus el.

În ultima perioadă, din cauza pandemiei Covid-19, capacitatea de a oferi servicii care protejează integritatea vehiculelor, în timp ce este redus contactul fizic, a jucat un rol critic pentru experienţa şi încrederea clienţilor. Pentru a face faţă acestei provocări, GEFCO oferă „livrare contactless” (fără contact între şofer şi clientul final) şi pregăteşte vehiculele livrate în conformitate cu cele mai recente recomandări privind sănătatea şi siguranţa.

În acest sens, Moveecar este un brand al Grupului GEFCO care oferă o gamă largă de servicii la cerere pentru jucătorii de mobilitate (producători de automobile, comercianţi retail, companii de leasing, licitaţii etc.). Serviciile integrate Moveecar sunt concepute pentru cerinţe unice sau multiple, inclusiv depozitare, reparaţii, transport şi evaluări, precum şi servicii de concierge şi administrative. Folosind expertiza GEFCO şi reţelele profesionale de parteneri, soluţiile Moveecar sunt disponibile printr-o platformă digitală plug-and-play. În prezent, mai mulţi jucători de mobilitate utilizează platforma digitală Moveecar pentru o varietate de servicii, inclusiv livrarea vehiculelor direct de la compuşi la clienţii finali şi depozitarea şi renovarea maşinilor uzate.

Aşadar, GEFCO este un expert global în lanţul de aprovizionare multimodal şi un furnizor de frunte de logistică auto în Europa. Cu peste 70 de ani de cunoştinţe în gestionarea lanţurilor de aprovizionare complexe, GEFCO inventează soluţii inteligente, agile şi durabile pentru a satisface nevoile partenerilor săi într-o gamă largă de industrii. Reţeaua mondială GEFCO se întinde pe cinci continente, cu 11.500 de angajaţi în 47 de ţări. În 2020, Grupul a generat venituri de 3,8 miliarde euro.

Iar, Autobid.de funcţionează ca unul dintre cei mai importanţi comercianţi de vehicule uzate din Europa. Cu peste 25.000 de dealeri înregistraţi, aproape 150.000 de vehicule vândute pe an, nouă centre de licitaţie şi un pachet complet de servicii.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata