Gheorghe Neţoiu cere în instanţă anularea condamnării în dosarul transferurilor

Curtea de Apel București judecă miercuri o contestație depusă de Gheorghe Nețoiu, fost deputat PP-DD de Dolj, prin care acesta solicită anularea condamnării de trei ani și patru luni de închisoare cu executare, primită în dosarul transferurilor din fotbal.

La termenul anterior al procesului din data de 14 mai, cei doi judecători care compun completul de judecată au avut opinii divergente cu privire la admisibilitatea, în principiu, a cererii lui Gheorghe Nețoiu.

Până în prezent, contestații în anulare au depus și alți condamnați din acest dosar, respectiv Mihai Stoica, Cristian Borcea, Ioan și Victor Becali, toate fiind însă respinse de instanțe.

Judecătorii Curții de Apel București au dat în luna martie condamnări cu executare definitive în dosarul transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul acționar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua — la 3 ani și 6 luni de detenție, Cristian Borcea, fost acționar al FC Dinamo — 6 ani și 4 luni, Ioan Becali — 6 ani și 4 luni, Victor Becali — 4 ani și 8 luni.

De asemenea, Jean Pădureanu, fost președintele al clubului Gloria Bistrița, a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în același dosar, Gheorghe Popescu — la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Nețoiu — la 3 ani și 4 luni de detenție cu executare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata