Gică Popescu îşi face un bazar de 10 milioane de euro în Rahova

– Fostul fotbalist Gică Popescu, 43 de ani, îşi face un centru comercial de tip bazar în apropiere de piaţa Rahova din Capitală, pe terenul fostei fabrici de vopsele a producătorului Fabryo Corporation, în urma unei investiţii de 10 milioane de euro.

„Eu cred în viitorul şi posibilităţile pieţei imobiliare, spre deosebire de alţii. Cred în potenţialul acestei ţări. Trebuie să avem curaj ca să putem face ceva. În septembrie-octombrie voi deschide un centru comercial, Doldora Bazaar, în Rahova”, a spus Gică Popescu, unul dintre cei care şi-au plasat banii câştigaţi din fotbal în afaceri imobiliare în ultimul deceniu, scrie Ziarul Financiar.

O parte din proprietăţile deţinute, în special cele din Spania, le-a vândut înainte de criză. Doldora Bazaar din Rahova va fi dezvoltat pe o suprafaţă totală de 12.000 metri pătraţi, după modelul centrelor comerciale IDM, Sir sau Dragonul Roşu. Acest proiect este realizat de Gică Popescu, alături de Marius Valentin Roateş şi George Şaguna din Bucureşti, ce deţin un pachet de acţiuni egal, de 37,5% la compania Doldora Capital, ce va dezvolta centrul comercial, în timp ce fostul fotbalist controlează 25% din companie.

Citește și
2 Comentarii
  1. dima maria spune

    e foarte bine ca se deschide un centru comercial acolo. dar, ar fibine daca s-ar largi putin strada de langa piata, pentru a putea trece cu masina pana acolo, si sa se introduca un mijloc de transport, macar ,,maxi-taxi” pentru ca e cam greu de ajuns pe jos.

  2. alex spune

    @dima maria acum 1 sapt am trimis un mail la primarie despre problema ingustarii strazii in dreptul pietei rahova, sper sa il citeasca si sa faca ceva in privinta intrarii pe str. pucheni spre doldora bazaar

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata