Ginul promovat de Ryan Reynolds a obținut un contract de 610 milioane de dolari

Sursa: econotimes.com

Actorul de la Hollywood, Ryan Reynolds, a devenit cea mai recentă celebritate care a câștigat popularitatea băuturilor spirtoase premium.

Gigantul pentru băuturi Diageo a cumpărat marca Gin pe care o deține, Aviation American, împreună cu alte trei băuturi spirtoase, ca parte a unei tranzacții de 610 mil. USD (460 mn £).

Domnul Reynolds, care a jucat în filmele Deadpool, a acceptat să rămână fața Aviation American pentru următorii 10 ani, ca parte a acordului.

Ryan urmărește tranzacțiile izbitoare ale starurilor George Clooney și David Beckham cu Diaego.

Ryan Reynolds, care a fost printre actorii cu cea mai mare remunerație în acest an după ce a apărut în filmele Netflix 6 Underground și Red Notice, a devenit acționar în Aviation American Gin în 2018.

El nu numai că face parte din toate reclamele companiei, dar are și un control creativ asupra marketingului său.

Citeste si:  George Clooney şi Amal Alamuddin se căsătoresc civil la Roma

Într-o declarație, el a spus că iubește gustul Aviation, dar nu se așteptase la „bucuria creativă pură învățând o nouă industrie”.

„Super premium” Șeful Diageo, Ivan Menezes, a declarat că achiziția a fost în concordanță cu „strategia firmei de a achiziționa mărci de evoluție prosperă, cu marje atractive care susțin premiumizarea”.

Aceasta reflectă o tendință mai largă a consumatorilor care consumă mai puțin alcool, dar aleg să plătească mai mult pentru vârfurile de calitate superioară.

Potrivit Diageo, Aviation American este acum a doua marcă din categoria „super gin” din SUA și una dintre cele cu cea mai rapidă creștere.

O sticlă costă de obicei 27 de dolari în SUA. În cadrul acordului, domnul Reynolds și alți acționari vor participa la o plată inițială de 335 milioane dolari și la o eventuală contravaloare potențială de până la 275 milioane dolari, bazată pe performanța Gaming American Aviation în următorul deceniu.

Citeste si:  George Clooney va face un film despre scandalul ascultării telefoanelor din Marea Britanie

Actorul nu este acționar de control, dar deține un pachet mare și este probabil să obțină un plată importantă, potrivit rapoartelor.

De asemenea, mărcile Astral Tequila, Sombra Mezcal și TYKU Sake sunt vândute în cadrul ofertei.

Acordul este cel de-al patrulea mare partener al Diageo cu o afacere cu alcool, celebru.

În 2017, a cumpărat marca Casquigos tequila a lui George Clooney pentru 700 de milioane de dolari.

În 2014, a făcut echipă cu P Diddy pentru a cumpăra DeLeón tequila, după ce a încheiat deja un acord cu rapperul pentru a comercializa vodka Cîroc în SUA.

De asemenea, are un parteneriat de marketing cu fotbalistul David Beckham pentru whisky-ul său Haig Club.

Sursa: bbc
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner