Giurgiu: Cinci administratori de firme, suspectaţi de evaziune fiscală de 1,5 milioane euro din operaţiuni cu legume şi fructe

Un număr de cinci persoane din județul Giurgiu și municipiul București au fost conduse marți dimineață la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu pentru audieri, într-un caz de evaziune fiscală cu un prejudiciu la bugetul de stat de 1,5 milioane de euro.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache, din cercetări a reieșit că cei cinci, în calitate de administratori ai unor societăți care se ocupau de achiziția de legume și fructe, au efectuat operațiuni comerciale cu un prejudiciu de 1,5 milioane de euro.

„În această dimineață, polițiști din cadrul IPJ Giurgiu, Serviciul de Investigare a Fraudelor, precum și de la Secția Comana și de la Serviciul de Acțiuni Speciale au efectuat șase percheziții în zona localității Comana, județul Giurgiu și una în București, la domiciliul unor administratori de societăți comerciale care se ocupau cu achiziții de legume și fructe”, a declarat marți,  purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Potrivit sursei citate, în perioada 2008 — 2014, în calitate de administratori ai unor firme ce se ocupau de achiziții legume și fructe, cei cinci ar fi efectuat operațiuni fictive prin care au creat un prejudiciu bugetului de stat de 1,5 milioane de euro. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata