Glovo achiziţionează operaţiunile Delivery Hero din România şi mai multe ţări din estul europei

Foto: ştiriletransilvaniei.ro

Serviciul de livrare rapidă Glovo va plăti aproximativ 170 de milioane de euro pentru preluarea afacerilor Delivery Hero din România, Bosnia Herţegovina, Bulgaria, Muntenegru şi Serbia şi va achiziţiona anumite active ale Delivery Hero din Croaţia, a anunţat, într-un comunicat, Delivery Hero, transmite DPA.

În contextul extinderior, Platforma de livrări de mâncare online Delivery Hero a informat că tranzacţia care implică România ar urma să se finalizeze până în primul trimestru din 2022, iar cele care implică Bosnia Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Muntenegru şi Serbia ar urma să se încheie în următoarele săptămâni, în funcţie de îndeplinirea condiţiilor prealabile.

Glovo este o platformă de livrare rapidă, lansată în Barcelona. Compania este prezentă în 548 oraşe din 21 ţări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa şi Africa Subsahariană.

Din punct de vedere al activităţilor, platforma Glovo are, în prezent,  peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, iar 50.000 de curieri activi şi peste 25.000 de parteneri asociaţi din întreaga lume.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata