Gorghiu: Nu vom face alianţe cu PSD-ul după alegeri nicăieri în ţară

Liberalii nu vor face alianţe post-electorale cu PSD în niciun judeţ din ţară, însă vor fi permise negocieri cu oricare altă formaţiune politică pentru constituirea unor majorităţi, a anunţat, vineri, copreşedintele PNL .

„Decizia e foarte clară, nu vom face alianţe cu PSD-ul după alegeri nicăieri în ţară. Decizia e generală. (…) Dacă intră în Consiliul Judeţean şi alte structuri politice mai mici, evident că vor fi negocieri, discuţii, pentru a crea acea majoritate, pentru că ne interesează să ne implementăm programul la nivel judeţean şi nu poţi să o faci decât cu o majoritate. Dar eu, în acest moment, nu pot să anticipez şi nu vreau să lansez scenarii despre cine va intra în Consiliul Judeţean”, a declarat copreşedintele PNL la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Aceeaşi poziţie a fost susţinută şi de Vasile Blaga, care a spus că eventualele alianţe vor fi stabilite la nivelul organizaţiilor judeţene.

„Post-electoral au libertate totală toate organizaţiile (…), pentru că situaţiile politice diferă de la un judeţ la altul. Nu putem să dăm nişte dogme (…), este permis cu toţi, mai puţin PSD”, a precizat Blaga.

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au participat, vineri, la Piteşti, la lansarea candidaţilor liberali din judeţul Argeş pentru alegerile locale. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata