Gorj: 18 cupluri se vor căsători la „Poarta Sărutului” în noaptea de Anul Nou

Un număr de 18 cupluri și-au depus documentele în vederea oficierii căsătoriei în noaptea de Anul Nou la „Poarta Sărutului” din Târgu-Jiu, a declarat marți,  purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu, Lavinia Trușcă.

Potrivit sursei citate, taxa pentru oficierea căsătoriei în noaptea de Revelion la „Poarta Sărutului” este de 400 de lei.

„18 cupluri și-au depus documentele pentru a se căsători la ‘Poarta Sărutului’ din Parcul Central, iar ceremoniile vor fi oficiate de primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, după focul de artificii, care va avea loc la ora 0,00 în Piața Prefecturii și va dura 12 minute. Cele 18 cupluri sunt din județul nostru, dar și din județele Brașov, Vâlcea și Dâmbovița”, a precizat Lavinia Trușcă.

Cuplurile vor primi din partea Primăriei Târgu-Jiu flori, tort și șampanie.

Din anul 2002 și până în anul 2014, la „Poarta Sărutului” au fost oficiate aproximativ 200 de căsătorii, anul 2012 fiind vârful de solicitări de căsătorii la ‘Poarta Sărutului’, 26 de cupluri unindu-și atunci destinele în acest mod. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata