Graţiana Isac, aleasă încă o dată vicepreşedinte al CSM

Procurorul Graţiana Isac, de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost aleasă încă o dată în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

Graţiana Isac a mai deţinut această funcţie în anul 2008. Este născută în 29 iunie 1964 în Municipiul Turda, judeţul Cluj şi a abosilvit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, în 1986. Isac a deţinut funcţia de procuror-şef al Biroului de contrafaceri din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi a fost singurul candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al CSM.

Graţiana Isac are o vechime de 24 de ani în funcţia de procuror. Potrivit CV-ului publicat de CSM, ea a îndeplinit, pe rând, funcţiile de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântul Gheorghe (1986-1992), procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti (1992-1995), procuror-şef la Secţia Supravegherea Urmăririi Penale la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

În perioada iulie 2001-2003, Graţiana Isac a fost procuror- şef la Serviciul Combaterea Criminalităţii Organizate în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar în perioada decembrie 2004-august 2005 a îndeplinit funcţia de procuror-şef adjunct al DIICOT. Din august 2005 până în iunie 2006, a fost procuror la DIICOT iar din iunie 2006 până în prezent, procuror-şef al Biroului de Contrafaceri – DIICOT.
În martie 2006, Graţiana Isac a devenit membru al CSM.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata