Grigore Leşe va susţine un concert de Crăciun pe 20 decembrie, la Sala Palatului

Grigore Leșe va susține un concert de Crăciun pe 20 decembrie, la Sala Palatului din Capitală, informează un comunicat al organizatorilor transmis marți.

 După ce în 2014 a susținut primul spectacol la Sala Palatului, Grigore Leșe va aduce, alături de cete de colindători, și în acest an publicului experiența întâlnirii cu muzica tradițională românească.

Evenimentul face parte din proiectul național cultural „Artă contra drog”, inițiat de CIADO România și susținut de Ministerul Tineretului și Sportului.

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online pe: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, iabilet.ro, eventim.ro, iar prețurile acestora variază de la 60 la 200 de lei.

Originar din Țara Lăpușului, Grigore Leșe este doctor în muzică cu calificativul „Summa cum Laudae”, Doctor Honoris Causa al Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, profesor de etnomuzicologie la Facultatea de Litere a Universității din București, realizator de emisiuni radio și TV, fiind distins pentru activitatea artistică cu numeroase premii naționale și internaționale. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata