Grupul Song revine, după 20 de ani de absenţă, cu un concert la Sala Radio

Grupul Song revine, după 20 de ani de absență, cu un concert special de Crăciun, ce va avea loc sâmbătă, 13 decembrie, la Sala Radio, informează un comunicat al organizatorilor.

Song a fost, între 1974 și 1993, prin sunetul său diferit, prin repertoriul său extrem de variat, chiar exotic, un grup ce ieșea din tipar prin verva și cu care membrii săi cântau și se mișcau pe scenă. Acum, numărul membrilor activi depășește 40, iar în ultimul an au fost cooptați și coriști mai tineri.

Evenimentul de sâmbătă, organizat de Radio România în colaborare cu Asociația Song, este o continuare a unei tradiții anuale din perioada 1974-1993, când pe 15 decembrie (ziua de naștere a fondatorului și dirijorului grupului Song, Ioan Luchian Mihalea) corul propunea publicului un concert special înainte de Crăciun, ca o încununare a unui an întreg de repetiții și concerte. În cei 20 de ani în care grupul nu a mai activat oficial, o parte dintre membrii săi au continuat să se revadă pe 15 decembrie, să cânte și să-și amintească de pasiunea lor comună pentru muzică.

Astfel, anul acesta, sub îndrumarea dirijorului Daniel Jinga, grupul Song reia tradiția concertului de sărbători. La finalul concertului vor urca pe scenă toți foștii membri Song aflați în sală și, împreună, vor cânta câteva dintre cele mai reprezentative piese ale corului.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate „Bilete.ro”, în Magazinele Germanos și la Casa de Bilete a Sălii Radio. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata