Guşă îl execută silit pe Corneliu Vadim Tudor

– Fostul şef al Partidului Iniţiativa Naţională (PIN) Cozmin Guşă a obţinut executarea silită a europar­lamentarului PRM Corneliu Vadim Tudor pentru o datorie de 50.000 lei, sumă câştigată de Guşă într-un proces de calomnie.

Liderul Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, va fi executat silit pentru daune morale de 50.000 de lei pe care trebuia să i le plătească lui Cozmin Guşă, în urma unui proces de calomnie intentat de acesta în 2008, când era încă lider al PIN.

Magistraţii Jude­cătoriei Sectorului 5 au stabilit la începutul acestei luni că executorii judecătoreşti pot trece la recuperarea sumei stabilite de instanţă, pe care C.V. Tudor o va plăti în solidar cu deputatul conservator Vlad Hogea – pe atunci redactor-şef al ziarului Tricolorul şi al Editurii Speranţa, societate care editează ziarele PRM – Tricolorul şi Ro­mânia Mare.

Avocatul lui Coz­min Guşă, Marius Manolache, a declarat ieri pentru RL că procedura de executare este în derulare şi că obiectul îl reprezintă o hotărâre judecă­torească neonorată de toţi cei implicaţi, notează România Liberă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata