Guvernul ar putea trimite bugetarii în concediu fără plată din nou

Bugetarii ar putea să mai stea acasă alte cinci zile fără plată, pentru ca Executivul să mai facă economii.

Informaţia privind trimiterea bugetarilor în concediu fără plată a fost lansată de deputatul PSD Ciprian Nica. El a declarat pentru Evz.ro că informaţia i-a fost confirmată de surse guvernamentale şi că este posibil ca măsura să fi fost recomandată de FMI.

”Este posibil ca măsura să fi fost sugerată de FMI, din moment ce a dat rezultate data trecută”, ne-a precizat Ciprian Nica. Deputatul a adăugat că deocamdată nu se ştie dacă măsura va fi aplicată în cursul lunii septembrie sau până la finele anului.

Reprezentanţii Ministerului de Finanţe au infirmat informaţia, spunând că sunt doar declaraţii politice fără nicio susţinere reală. ”Am verificat la Direcţia de Planificare Bugetară şi situaţia este exact aşa cum am bănuit: sunt simple declaraţii politice, fără nicio susţinere. Domnul Nica este din opoziţie şi poate declara ce doreşte”, ne-a declarat Viorica Roşca, consilier pe probleme de comunicare al ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu.

Citește și
1 Comentariu
  1. pensionar spune

    CU TOT RESPECTUL PENTRU BUGETARI, SUNT UMILIT CAND SERVICIUL INCEPE LA 8,30, CAND DAI BANI, LA STAT, LA TOATE INSTITUTIILE STATULUI UNDE CU INFORMARE AR TREBUI SA REZOLVI PROBLEMELE IN CATEVA MINUTE.DIN PACATE SUNT MULTI, BIROCRATIA, UMILINTA E FOARTE MARE.PE VREMEA NOASTRA LUCRAM SI SANBATA, MUNCA PATRIOTICA, MUNA LA CAP, CA DOMNI DE LA TARA SE IUTA LA INTELECTUALI, CUM LUCREAZA, SI TOTUL ERA MAI CIRECT, MAI RAPID.E DEBANDADA DIN PACATE IN ROMANIA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata