Guvernul s-a angajat să elimine reducerile salariale la BNR

Salariile din Banca Naţională ar putea reveni la nivelul de dinainte de 1 iulie, fiind eliminată măsura de reducere cu 25% a acestora, în urma angajamentului luat de Guvern în faţa FMI, potrivit scrisorii de intenţie cu Fondul, citată de ZF online.

De asemenea, ar urma să se revină asupra măsurii de reducere a salariilor cu 25 la sută şi pentru angajaţii Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare şi Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, potrivit publicaţiei electronice.

„Suntem angajaţi să anulăm initiţivele legislative recente care în mod necugetat încalcă independenţa băncii centrale şi autorităţilor de reglementare din domeniul financiar nebancar”, se arată în scrisoarea suplimentară de intenţie la acordul stand-by, publicată de ZF.

Citește și
1 Comentariu
  1. pensionar spune

    IN 20 ANI ASTIA SUNT MULTIMILIOANARI, ASA CA E TARZIU CU RESTRANGERI.MURIBUNZI POT MURI DUPA 40 ANI MUNCA, CEI DE LA BNR SI ALTE INSTITUTI SUNT PLIN DE VALUTA IN STRAINATATE.SOCIETATE NEDREAPTA , PLINA DE MIZERIE SOCIALA, SI DE PARVENIRE A UNOR NOROCOSI IN POLITICA CARE A CONDUS TARA DUPA 1990

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata