Guvernul va aproba, luni sau marți, un act normativ pentru achitarea facturilor pe PNDL

Executivul va avea o ședință, luni sau marți, în care va aproba un act normativ pentru achitarea facturilor pentru proiectele derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), a afirmat Viorica Dăncilă, într-o discuție informală cu presa.

Liderul PSD a precizat că problemele referitoare la buget sunt responsabilitatea viitorului Executiv.

„Am promis că vom achita facturile pe PNDL 1 și PNDL 2 și vom achita toate facturile, astfel încât toți cei să își ducă la bun sfârșit investițiile, indiferent de culoarea lor politică”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni seara, al România Tv.

Premierul interimar a spus și cu altă ocazie că dorește ca noul Guvern să nu „refuze dreptul comunităților locale la dezvoltare”, oprind PNDL, care este o măsură benefică implementată de către PSD, una care ar trebui continuată.

„Am urmărit dezvoltarea armonioasă a fiecărei regiuni și am alocat fonduri pentru investiții în toate comunitățile locale. În prezent, nu există nicio localitate din România care să nu fi beneficiat de investiții prin PNDL 1 și PNDL 2. Îmi doresc ca aceste investiții să nu se oprească, pentru că oamenii au au nevoie de ele. Îmi doresc ca următorul Guvern să nu refuze dreptul comunităților locale la dezvoltare”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de vineri a Guvernului.

Premierul a afirmat că social-democrații vor continua să lupte, „ca nimeni să nu fie lăsat în urmă, în procesul de dezvoltare a României”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata