Halucinant: de 7 ori mai puţini bani pentru Aeroportul Iaşi, decât pentru o stradă din Cluj

Pentru modernizarea Aeroportului Internaţional Iaşi s-au dat de 7 ori mai puţini bani, din Fondul de rezervă al Guvernului, decât pentru întreţinerea unei străzi din Cluj-Napoca, oraşul păstorit până în 2008 de premierul Emil Boc, şi de 10 ori mai puţini bani decât pentru lucrările de la Casa de Cultură a Municipiului Suceava.

Concret, pentru aeroportul din Iaşi s-au alocat 300.000 de lei, pentru strada Fabricii din Cluj-Napoca – 2 milioane de lei, iar pentru Casa de Cultură din Suceava (oraş condus de PDL) – 3 milioane de lei, informează România Liberă. Din anexa hotărârii de Guvern aflăm şi că 500.000 de lei se duc la Consiliul Judeţean Sibiu pentru un proiect numit generic „finanţarea acţiunilor culturale, sportive, sociale şi umanitare ale CJ Sibiu”.

Alţi 300.000 de lei au fost direcţionaţi spre Primăria Valu lui Traian din Constanţa, pentru cheltuieli curente şi de capital. Potrivit primarului Florin Mitroi (PDL), banii ar fi doar „pentru a petici nişte goluri”, deşi alţii au primit aceeiaşi sumă pentru dispensare şi chiar pentru repararea unui aeroport.

(sursa: Romania libera)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata