Halucinant: Pentru a obţine un act de la Oficiul de Cadastru Iaşi, trebuie să ameninţi cu sinuciderea

–  Un iesean a descoperit care este metoda cea mai bună de a-i determina pe funcţionarii de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Iasi să-şi facă treaba. După opt luni de rugăminţi pe la ghişee, Claudiu Iurascu, de 32 de ani, din Grajduri, a ajuns la capătul răbdării şi a escaladat clădirea Oficiului, de unde a amenintat ca se va arunca în gol, pentru ca nu i se elibereaza o banala adeverinta.

.

Sub presiunea presei şi a autorităţilor sosite la faţa locului chiar directoarea OCPI Iasi, Narciza Nedelcu, s-a apucat să întocmească actul pe care l-a tratat cu indiferenţă, atâta timp.

Astfel, dupa o jumatate de ora, adeverinţa a fost eliberata. Barbatul a coborit si a semnat actul respectiv, dar nu inainte de a-si exprima din nou nemultumirea, informează Ziarul de Iaşi.

„Numai asa se rezolva o treaba in Romania. Omul trebuie sa se omoare, ca sa faca cineva ceva. Daca ati fi fost in locul meu, cum ati fi procedat? Ati fi luat un pistol si i-ati fi impuscat pe toti! Mi s-a spus ca aici nu este Tribunal, ca sa astept atitea luni pentru o decizie, dar probabil ca lumea de aici nu stie unde lucreaza. A trebuit sa fac chestia asta ca sa-mi primesc actele”, a declarat Claudiu Iurascu.

Cum s-a reusit insa performanta de a se rezolva totul in doar citeva minute, nu dupa opt luni de asteptari?

Explica Narciza Nedelcu: „Am chemat de urgenta persoana fizica autorizata care se ocupa de masuratorile pentru dezmembrarea acelei parcele de teren si am dispus sa remedieze problema suprapunerii. Ulterior, am putut intocmi actul cerut de petent”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata