Hrebenciuc: Mi s-a comunicat că sunt suspect; sunt o victimă colaterală

Vicepreședintele Camerei Deputaților Viorel Hrebenciuc a declarat joi, 4 septembrie, la ieșirea de la DNA că i s-a comunicat că are calitatea de suspect în dosarul de corupție de la CNA.

„Eu sunt aici, bănuiesc, o victimă colaterală. Mi s-a adus la cunoștință faptul că sunt suspect în acest dosar”, a afirmat Hrebenciuc.

El a precizat că este vorba de dosarul format în baza plângerii împotriva CNA depusă din partea PP-DD de deputatul Liliana Mincă, dar a spus că nu poate să dea amănunte din cauză.

Întrebat care este acuzația care i se aduce, Hrebenciuc a făcut trimitere la Legea 78/2000 art.13.

„Chestia asta cu marele Hrebenciuc este foarte multă legendă (…) Nu prea corespunde adevărului”, a subliniat deputatul PSD.

De asemenea, el a spus că nu îi este teamă de nimic pentru că știe ce a făcut și mai ales ceea ce nu a făcut.

Audierile în acest caz au loc după ce președintele PP-DD Simona Man și Liliana Mincă, deputat PP-DD, au depus la Direcția Națională Anticorupție o sesizare privind posibilele acte de corupție ale președintelui CNA, Laura Georgescu, solicitând demisia acesteia.

Până în prezent, în acest dosar au fost audiați membrii CNA, inclusiv președintele instituției, Laura Georgescu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata