Iaşi: Aproximativ 30 de firme participă la Târgul de Cariere

21

Peste 5.000 de persoane, în special tineri, studenţi sau absolvenţi de studii superioare sunt aşteptate să vină, în perioada 8 şi 9 aprilie la Târgul de Cariere.

La cea de-a şasea ediţie a Târgului de Cariere aproximativ 30 de companii participante oferă locuri de muncă, stagii de practică şi proiecte şi domenii variate — inginerie, programare, marketing, resurse umane, client service.

‘Le oferim tinerilor ieşeni oportunităţi de carieră variate, din partea unor actori importanţi pe piaţa muncii locală, dar şi naţională. După cinci ediţii de succes, punem şi acum accent pe interacţiunea candidaţilor cu potenţialii angajatori. Participanţii la târg oferă peste o mie de oportunităţi de carieră şi sperăm ca în urma târgului să se ocupe cât mai multe dintre acestea’, a declarat Louisa Olar, project manager-ul Târgului de Cariere.

Partenerul acestei ediţii a Târgului de Cariere este Lear Corporation. Sponsorii evenimentului sunt Arvato, Delphi, Xerox, Amazon, Renault şi Youngculture. Alături de aceştia, mai participă companii precum Route 66, Adecco, Toyota, SCC, BKK vor Ort, Arhipelago, Iasitex şi Electroputere VFU Paşcani. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News