Iași: Doi studenţi ai UAIC, medaliaţi la Campionatele Mondiale Universitare de tir sportiv

Doi studenți ai Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași au fost medaliați de la cea de-a 5-a ediție a Campionatelor Mondiale Universitare de tir sportiv, eveniment care s-a desfășurat la Al-Ain (Emiratele Arabe Unite).

Potrivit reprezentanților Universității Alexandru Ioan Cuza, Alexandru Saucă și Vlad Săcăleanu, masteranzi în anul I la Facultatea de Educație Fizică și Sport au făcut parte din echipele medaliate cu argint la concursul de pistol liber, respectiv pistol cu aer comprimat.

Alexandru Saucă a ocupat treapta a treia a podiumului, câștigând medalia de bronz, la concursul individual de pistol liber.

„Campionatele s-au desfășurat în perioada 8-12 octombrie, iar echipa României a obținut un total de patru medalii, două de argint la echipe și două de bronz la individual. Studenții UAIC urmează programul de  master „Activități de timp liber și sporturi extreme” și au fost conduși de antrenorul lotului, prof. Ion Săcăleanu”, a informat Mădălina Cocea, de la biroul de presă al UAIC. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata