Iaşi: Prefectul Dan Cârlan şi-a înaintat demisia din funcţie

24

Prefectul Dan Cârlan a anunțat, miercuri, 2 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă, că și-a înaintat demisia din funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu.

“Am transmis ministrului Administrației și Internelor, Petru Tobă, că de la 1 ianuarie să înceteze detașarea mea din funcția de prefect. Un prefect este reprezentantul guvernului în teritoriu. Eu am fost învestit în funcție de guvernul Ponta. Acum este un alt Guvern și, ca atare, consider că este normal și corect să las actuala guvernare să își desemneze reprezentantul în teritoriu”, a declarat jurnaliștilor prefectul Dan Cârlan.

Potrivit acestuia, conform programării anuale, de pe data de 18 decembrie și până la începutul lunii ianuarie își va efectua concediul de odihnă, după care intenționează să se întoarcă la Ministerul Energiei, de unde a fost detașat în urmă cu 15 luni. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online