Iaşi: Şeful de la Permise Auto, anchetat după ce a fost prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Tudor Minea, şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise din Iaşi, este anchetat după ce vineri noaptea a fost prins la volanul autovehiculului sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat sâmbătă prefectul Romeo Olteanu.

Conform declaraţiilor prefectului Romeo Olteanu, Tudor Minea a fost prins la volan în timpul unui control de rutină efectuat de poliţiştii de la rutieră, în jurul orei 23,45, la câteva sute de metri de casă. El a fost oprit în intersecţia dintre Splai Bahlui şi Bulevardul Primăverii, care se află în apropierea Serviciului de Înmatriculări şi Permise.

Se pare că aparatul alcooltest a constatat o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

‘În funcţie de rezultatul probelor biologice decidenţii de la Bucureşti vor stabili dacă încep urmărirea penală sau dacă va rămâne doar cu o amendă şi permisul suspendat. Pe toată perioada anchetei este suspendat din funcţie’, a spus Romeo Olteanu.

Tudor Minea, în vârstă 54 de ani, şi-a aniversat vineri ziua de naştere. Conform legislaţiei în domeniu, el mai are un an până la vârsta de pensionare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata