Ilie Dumitrescu: Am avut parte de o primire extraordinară

Ilie Dumitrescu, la primul meci ca antrenor al Stelei, a declarat că a avut parte de o primire extraordinară şi le mulţumeşte spectatorilor care au fost la stadion la meciul câştigat cu Victoria Brăneşti (2-1).

”Suporterii s-au comportat admirabil şi ţin să le mulţumesc, pentru că au avut un rol important. Sunt convins că şi cei care au lipsit au fost cu inima alături de noi. Eu am avut parte de o primire extraordinară, atmosfera a fost excelentă. Pentru mine au fost emoţii mari, pentru că am revenit într-un loc care înseamnă foarte mult pentru”, a declarat Dumitrescu, citat de sport.ro.

Dumitrescu a mai spus că a fost surprins de ”organizarea extraordinară a echipei din Brăneşti”, o echipă care din punct de vedere fizic va pune multe probleme în acest tur de campionat, în viziunea sa.
”Sunt fericit pentru această victorie, a fost un meci de luptă, băieţii s-au comportat extraordinar, s-au mobilizat şi au reuşit să câştige cele trei puncte. Au fost momente bune de joc, dar şi o cădere la începutul reprizei a doua”, a adăugat Dumitrescu.

În opinia antrenorului Stelei, Bogdan Stancu a fost omul meciului şi crede că atacantul se va impune curând şi la echipa naţională. Steaua Bucureşti a învins pe Victoria Brăneşti cu scorul de 2-1 (1-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din cadrul etapei a patra a Ligii I Bergenbier, la primul joc cu Ilie Dumitrescu în calitate de antrenor al echipei din Ghencea. Steaua s-a impus prin golurile marcate de Bogdan Stancu (24, 67 – penalty), iar pentru ilfoveni a marcat Vasile Olariu (55 – penalty).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata