În ce zone va fi oprită apa caldă în Bucureşti?

66

Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat, luni, că în următoarea perioadă se vor face lucrări de reîntregire a rețelei primare și remediere a unor avarii, în zone din sectoarele 4, 5 și 6 din Capitală.

Astfel, Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă că, începând de luni, se desfășoară lucrări de reîntregire a rețelei primare și de remediere a unor avarii apărute în ultima perioadă, pe conductele de termoficare, în zone din sectoarele 4, 5 și 6.

Se fac lucrări la conductele de termoficare din București

În acest sens, compania Termoenergetica a anunţat că vor fi efectuate lucrări pe:

• Conducta Magistralei DN 700 în zona Căii Ferentari din Sectorul 5 al Capitalei.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură pentru 8 puncte termice, care alimentează aproximativ 70 de blocuri va fi sistată până joi, 10.11.2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Calea Ferentari, Șoseaua Sălaj și străzile Spătaru Preda și Năsăud.

Oprirea este impusă de necesitatea reîntregirii rețelei primare după finalizarea lucrărilor executate (și a probelor de presiune) de Compania Energetica Servicii. Compania a montat în ultima perioadă aproximativ 1000 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecție a avariilor.

• Conducta Magistralei Grivița, DN 700, în zona Bulevardului Geniului din Sectorul 6 al Capitalei.

Vor funcţiona deficitar consumatorii din zona bulevardelor I.Ghe. Duca și Dinicu Golescu, Piața Gării de Nord și Calea Plevnei până miercuri, 09.11.2022, ora 23.00.

• Conducta DN 800, în zona Iuliu Maniu din Sectorul 6.

Concret, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură pentru 4 puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 77 de blocuri și Grădinița nr.195, va fi sistată până miercuri, 09.11.2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Bulevardului Iuliu Maniu și străzilor Valea Lungă și Vistiernicul Stravinos.

• Conducta DN 600, în zona Calea Văcărești din Sectorul 4.

Iar, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură pentru 2 puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 38 blocuri și Școala Generală nr.100, va fi sistată până joi,10.11.2022. Vor fi afectate de oprire punctele termice din zona Căii Văcărești.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Se va lucra simultan în mai multe locuri, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat, mai anunță Termoenergetica.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News


Sursa: Capital.ro