În premieră în România, maşinile istorice se vor întrece la Sibiu într-un raliu inclus în calendarul Federaţiei Internaţionale

Sibiul va deveni capitala internaţională a vehiculelor istorice, între 18 şi 20 august, când maşini de peste 2 milioane de euro vor lua startul la „Sibiu Rally Challenge”, un raliu inclus în calendarele Federaţiei Internaţionale de Vehicule Istorice (FIVA) şi Retromobil Club România, fiind primul eveniment de acest gen din România, au anunţat organizatorii.

„Prin tot ceea ce am făcut, am încercat sa aducem în Sibiu evenimente de top care sa contribuie la promovarea internaţională a oraşului nostru şi să atragă un număr din ce în ce mai mare de turişti. Valoarea evenimentului nostru a fost recunoscută încă o dată la nivel internaţional şi, în premieră, România are o etapă în calendarul Federaţiei Internaţionale de Vehicule Istorice (FIVA). Sunt bucuros ca vom reuşi să aducem în Sibiu bijuterii pe patru roţi care au încântat pasionaţii de sporturi cu motor din întreaga lume”, a spus Sorin Itu, organizatorul competiţiei.

Acesta promite că, între 18-20 august, vor putea fi văzute, în Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului, modele legendare ale mărcilor Talbot, Mercedes-Benz, BMW, Ferrari, Ford, Morgan sau Aston Martin. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata