În Suceava a plouat cu bancnote de 200 de lei! Incidentul straniu s-a petrecut săptămâna trecută

Caz straniu în Suceava! Săptămâna trecută, pe o stradă din Suceava a plouat cu bani, la propriu. Asta deoarece mai mulți trecători au descoperit bancnote ciudate de câte 200 de lei, pe străzile din oraș. La sfâșitul săptămânii trecute, în zona Colegiului Național „Petru Rareș”, mai multe persoane au găsit întâmplător bani aruncați pe stradă. Și nu este o glumă, având în vedere că vorbim despre o sumă destul de mare.

Așa cum a fost denumită, ploaia de bani, a avut loc vineri după-amiază și a constat în mai multe bancnote de câte 200 de lei, pe care mai mulți oameni care treceau prin zonă le-au găsit.

O parte dintre cei care au găsit banii misterioși aruncați pe stradă au decis să se ducă imediat la Poliție și să anunțe incidentul, în timp ce alții nu au stat prea mult pe gânduri și s-au hotărât să îi păstreze.

Banii care au ajuns pe mâna poliției au fost ulterior preluați de către polițiști pe baza unui proces verbal, conform monitorulsv.ro

Se pare că bancnotele găsite nu aveau elemente bănuitoare de fals, iar astăzi anchetatorii au dat anunțul oficial că hârtiile de câte 200 de lei sunt pur autentice.

Mai departe, polițiștii au deschis o anchetă pentru a se afla exact cui îi aparțin banii care s-au răspândit într-o ploaie pe stradă, mai ales că suma descoperită este una destul de mare.

Persoanele care se ocupă cu ancheta au ca primă ipoteză posibilitatea ca cineva să îi fi pierdut din simplă neatenție însă, aceștia nu exclud nici alte ipoteze de lucru, ca de exemplu, banii să fi fost aruncați intenționat pe stradă.

Sursa: observator.tv

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata