Încă o descoperire de droguri. Pachetele cu cocaină au fost aduse la mal în mai multe stațiuni de pe litoral

Sâmbătă seara, pe plaja de la Agigea autoritățile au intrat în alertă după ce au fost găsite pachete cu droguri. Pachetele conțineau cocaină și se pare că ar fi fost aduse din largul Mării Negre, fiind depistate în zona cherhanalelor.

Zonele în care au fost găsite pachetele cu cocaină au fost separate de restul plajei de la Agigea, după ce echipa de poliție a intervenit pe plajă.

Ziarul „Replica de Constanța” a arătat o filmare în care se observă că drogurile se aflau la marginea țărmului, la o mică distanță de apă.

Exact ca și în cazul stupefiantelor ce au fost descoperite în urmă cu o zi la Vadu și Năvodari, drogurile au fost aduse la mal de către valuri, din largul mării.

Noua descoperire are legătură cu cazul șalupei eșuate în Tulcea, în luna martie, foarte aproape de Sfântu Gheorghe. Anchetatorii spun că aceste droguri ar face parte din tona găsită în urmă cu câteva săptămâni și în plus, cocaina este 90% pură.

Pachetele cu stupefiante ar fi fost inițial descoperite de către câțiva trecători care au apelat imediat poliția.

S-a pus în aplicare o întreagă procedură pe întreg litoralul românesc. Din această procedură fac parte 300 de polițiști și jandarmi, care supraveghează o rază de 90 kilometri pentru a descoperi și alte droguri aduse la mal.

După cazul de la Agigea, au mai fost observate și alte pachete cu cocaină în Olimp, Tuzla, Costinești dar și în alte stațiuni.

Autoritățile se află în alertă și informează oamenii care mai găsesc astfel de droguri pe plajă să nu desfacă pachetele și să anunțe de urgență poliția.

Sursa: observator.tv

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata