Încasările la Vama Nădlac, mai mari cu 70%, după demiterea drumarilor care au cerut şpagă trupei AC/DC

Încasările la Vama Nădlac au crescut cu 70% după ce angajaţii DRDP Timişoara implicaţi în cazul AC/DC au fost demişi, a declarat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu.

Berceanu a explicat că pentru eliminarea ilegalităţilor care conduc la scăderea încasărilor la punctele de trecere a frontierei se duce o luptă permanentă, astfel încât, pe lângă o serie de camere de luat vederi, au trebuit instalate alte camere de luat vederi care să le supravegheze pe primele, a căror funcţionare era perturbată prin înţeparea cablurilor cu acul.

Ambasada României la Paris a primit o plângere din partea reprezentanţilor celebrei trupe AC/DC, în care aceştia reclamau că reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) au cerut staff-ului să prezinte rovinietele achiziţionate pe durata şederii în România, ceea ce este ilegal, ulterior solicitând câte 50 de euro pentru fiecare dintre cele 29 de camioane, în total circa 1.500 de euro, fără a elibera chitanţă.

Trupa rock AC/DC a susţinut un concert în Capitală, pe data de 16 mai, la care au fost prezenţi 65.000 de fani.

Citește și
1 Comentariu
  1. Anonim spune

    ne-o meritam… din pacate… profit maxim in timpul cel mai scurt, fara sa tinem cont de consecinte. Asa gandesc multi din cei care ne conduc…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata