Începe Cupa României la box feminin

Peste 100 de sportive din România s-au înscris la Cupa României la box feminin, găzduită de Tulcea, începând de marți, 17 iunie, acestea participând în cursul dimineții la vizita medicală și la proba de cântar.

Directorul executiv al Asociației Județene de Box din Tulcea, Ionel Pătrunjel, a declarat  că printre vedetele acestei competiții naționale se află Steluța Duță, campioană europeană anul acesta la categoria 48 de kilograme, precum și vicecampioana europeană Florina Radu.

‘Una dintre cele mai bine clasate sportive din Tulcea este Elena Timofte, în vârstă de 16 ani, care anul trecut a câștigat locul al cincilea la mondiale, la categoria 46 de kilograme’, a menționat antrenorul internațional de box Ionel Pătrunjel.

Potrivit membrului Biroului Federal, Toma Matei, miercuri, va avea loc și o ședință a Biroului Federal la care este așteptat și președintele FRB, Leonard Doroftei, în timpul reuniunii urmând să se discute problemele curente ale Federației.

Proba de cântar la care participă începând cu ora 8.00 cele aproape 100 de participante la Cupa României la box feminin va fi urmată la ora 11.00 de ședința tehnică, deschiderea oficială a competiției sportive fiind programată pentru ora 17.00, pe faleza orașului Tulcea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata