Informaţii meteo pe 40 de panouri electronice montate în centrul Bucureştiului şi la intrările şi ieşirile din oraş

Informații meteo – avertizări, dar și recomandări – sunt puse la dispoziție de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov pe 40 de panouri electronice, care au fost montate în diverse puncte din centrul Capitalei, dar și la toate intrările și ieșirile din oraș, a declarat, vineri, 15 ianuarie, Adrian Marin, purtător de cuvânt al instituției.

Panourile aparțin unui agent economic și sunt puse la dispoziția ISU București-Ilfov în cadrul unui parteneriat care a fost încheiat în septembrie 2014.

„Panourile au dimensiuni de 3 x 4 m și sunt activate cu aceste informații legate de vreme în cazul avertizărilor meteorologice de caniculă, ploi abundente, vânt puternic, ninsori. În afara acestor avertizări, sunt puse și recomandări specifice meteo, astfel încât să nu se formeze blocaje în trafic. Aceste informații sunt postate și pe pagina de Facebook și pe site-ul instituției noastre”, a afirmat Adrian Marin.

Informațiile sunt actualizate periodic cu recomandările necesare pe perioada avertizării meteo. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Eugen spune

    Acum, cand majoritatea oamenilor detin un smarphon, pe care de obicei exista si o aplicatie meteo, chestia cu panourile mi se pare o cheltuiala inutila. Mai utila ar fi promovarea aplicatiei IDO care da pe telefon toate alertele meteo locale

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata