Înscrierile în Programul „Rabla” pentru persoanele juridice şi instituţiile publice, amânate pentru 30 aprilie

Înscrierea persoanelor juridice și a instituțiilor publice pentru achiziționarea de autovehicule noi prin Programul ‘Rabla’ a fost amânată cu șapte zile, respectiv pentru data de 30 aprilie.

Potrivit unui comunicat al Administrației Fondului pentru Mediu /AFM/, începând cu acea dată, va avea loc deschiderea sesiunii de depunere și validare a dosarelor pentru persoanele juridice și instituțiile publice din Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2014, pentru care AFM a alocat un număr de 3.000 de tichete.

Voucherele vor fi alocate electronic în sistemul informatic gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu, iar dosarele se vor depune la sediul instituției până la data de 1 septembrie 2014.

Persoanele juridice și instituțiile publice interesate pot consulta Ghidul de finanțare publicat pe site-ul AFM, în care sunt prevăzute atât condițiile de eligibilitate, cât și documentația necesară pentru înscrierea în program.

Pe de altă parte, aproape 1.500 de rezervări din partea persoanelor fizice erau înregistrate până marți dimineață în sistemul informatic al Administrației Fondului pentru Mediu /AFM/ pentru ediția din acest an a Programului ‘Rabla’ 2014. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata