Instanţa admite înfiinţarea fundaţiei lui Victor Ponta

Judecătoria sectorului 5 a admis joi, 22 ianuarie, cererea de acordare a personalităţii juridice Asociaţiei „Black Sea Regional Cooperation Projects 2020”, condusă de fostul premier Victor Ponta.

„Admite cererea formulata de Asociaţia Black Sea Regional Cooperation Projects 2020. Dispune înscrierea ca persoană juridică în registrul special al instanţei a asociaţiei cu denumirea Asociaţia Black Sea Regional Cooperation Projects 2020. Cu apel care se depune la Judecătoria sector 5 București în 5 zile de la pronunţare pentru petentă și de la comunicare pentru Ministerul Public”, se arată în decizia luată de judecători.

Actele de înfiinţare a acestei fundaţii au fost depuse în instanţă pe data de 15 decembrie 2015.

Surse politice au declarat, în urmă cu două săptămâni, că această fundaţie va fi condusă de Victor Ponta și nu se va implica în politică.

Sursele citate precizau că noua structură îi va avea ca vicepreședinţi pe Nicolae Bănicioiu și pe Daniel Constantin. În afară de președinte și de cei doi vicepreședinţi, fundaţia va fi condusă de un board din care vor face parte alţi câţiva foști miniștri din Guvernul Ponta. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata