Investitie de 5 milioane de euro pentru modernizarea cunoscutului Magazin Bucuresti

Celebrul Magazin Bucuresti va fi readus la viata de catre investitorii olandezi. Acestia pun la bataie suma de 5 milioane de euro pentru a demara lucrarile de demolare si reconstructie. Este suma initiala, urmand sa aiba loc o alta investitie de 4 milioane de euro pentru preluarea cladirii.

„La interior vom demola mare parte din clădire şi o vom reconstrui. Va fi o clădire nouă, dar cu o faţadă identică cu cea iniţială“, a declarat Radu Moldoveanu, reprezentant al investitorilor.

Noua structura a cladirii va include un subsol care partial va fi destinat spatiilor comerciale. Parterul si primele 3 etaje vor fi tot pentru comert, iar penultimele 2 etaje vor fi destinate spatiilor de birouri. La ultimul etaj isi vor face loc celebrele restaurante si baruri cunoscute mai ales din mall-uri.

„Vrem ca această clădire să aibă în special destinaţie comercială, aşa cum a fost şi istoric. De fapt, magazinul Bucureşti este format din două clădiri identice, una construită în 1929 şi o alta cu zece ani mai tânără.“,a declarat Radu Moldoveanu.

Magazinul Bucuresti a fost activ pana acum 10 ani. Actualii investitori au preluat cladirea de la mostenitorii familiei Bunescu. Cei care detin in prezent cladirea sunt proprietari de spatii comerciale din zonele istorice ale Bucurestiului, in total 15 cladiri cu o suprafata totala de 16.000 mp.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata