Investiţie verde, în valoare de 4 milioane de euro, în noul ansamblul rezidenţial Green Residence din nordul Capitalei

Început de noiembrie străbătut de un soare blând și primăvăratic…La cele 21 de grade Celsius indicate de mercurul din termometre, străbat un drum de 5-7 minute de la Casa Presei către cel mai nou ansamblu rezidențial construit în zona de nord a Capitalei – Green Residence, pentru ajunge la o discuție cu cel care a coordonat îndeaproape proiectul pe toată durata sa, până la finalizare.

Ajung la destinație și după o strângere amicală de mână și un salut de ‘Bună dimineața’ la adresa lui Leonard Buianu, managerul dezvoltatorului imobiliar Triumf Construct, începem un dialog pe tema pieței de profil și a investiției în cuantum de 4 milioane de euro în noul centru rezidențial de factură ‘green’, ridicat în nordul Bucureștiului.

Green Residence reprezintă cea mai nouă investiție ‘verde’ din București, cu o valoare de 4 milioane de euro într-un ansamblu de cinci blocuri, a câte trei etaje, în care oferta cuprinde 90 de spații locative de două, respectiv trei camere.

‘Investiția totală în noul ansamblu rezidențial Green Residence s-a ridicat la 4 milioane de euro. Vorbim aici de cinci blocuri de câte trei etaje fiecare, de 90 de apartamente, dintre care 60 cu trei camere și 30 de două camere. Prețurile sunt mai mult decât ok, și nu neapărat raportându-ne la zona, adică în nordul Capitalei, zona Băneasa. Tarifele pleacă de 590 de euro/mp. Vorbim astfel de un apartament cu două camere, în suprafață de 78 mp, care ajunge la 45.900 de euro, în timp ce la unul de trei camere, în suprafață de 102 mp, tariful este de 59.900.

La aceste prețuri se adaugă, în măsura în care viitorii proprietari vor dori, locul de parcare subteran pentru care va achita 4.500 de euro. În rest, complexul dispune de toate utilitățile: gaze, apă curentă, Internet, telefonie fixă, cablu tv. Aici, lângă noi, există și această unitate de învățământ privată, care nu face parte din complex, dar este un lucru necesar și binevenit’, ne povestește Leonard Buianu.

În curtea interioară a complexului, câțiva muncitori mai puneau la punct ultimele detalii și finisaje pentru ca, la momentul zero, noii locatari să pășească în casa mult dorită. De altfel, managerul Triumf Construct ne dezvăluie faptul că, până la sfârșitul acestui an, primul dintre cele cinci blocuri va fi ocupat în proporție de sută la sută, contractele fiind semnate cu primii 18 proprietari.

‘În legătură cu noul ansamblu, am lansat deja oferta către clienți. Campania de promovare a ofertelor se face pe online, prin toate mediile de comunicare posibile, inclusiv o secțiune dedicată pe site-ul companiei. Pot să vă spun că, deja până la finele acestui an, primul bloc dintre cele 5 va fi ocupat 100%. Vreau să mai adaug că poziționarea noului complex este avantajoasă. Vorbim despre sectorul 1 și de distanțe de cel mult cinci minute între Green Residence și centrul comercial, clinică, magazine, școli, grădinițe, mijloace de transport în comun, aflate în zona Băneasa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata