Ioan Zapodeanu vrea 150.000 de euro de la Poli Iaşi

Omul de afaceri ieşean susţine că primarul Gheorghe Nichita i-a cerut aceşti bani cu împrumut, după care l-a amânat de nouă luni de zile.

.
Ioan Zapodeanu cere clubului de fotbal Poli Iaşi să îi returneze 150.000 de euro, bani pe care i-a împrumutat în luna februarie a acestui an pentru ca echipa să obţină licenţa în actualul sezon, relatează Adevărul.

„Dacă anul trecut am dat 20.000 de euro fără niciun act pentru achiziţionarea lui Lamine, de data aceasta am încheiat un contract de împrumut cu Poli pe durata unei luni. După acest interval, se aplică penalităţi de 1% pe zi. Mi-am luat un avocat şi cer să mi se returneze numai cei 150.000 de euro. După două săptămâni voi cere şi despăgubiri de 2,5 milioane lei. Pot merge şi până la a cere falimentul clubului la judecătorul sindic”, a spus, vineri, Ioan Zapodeanu, care vrea să se socotească cu preşedintele de onoare al clubului.

„Primarul Gheorghe Nichita mi-a cerut aceşti bani, după care m-a tot amânat”, a mai spus Zapodeanu. „Astăzi sau mâine voi sta de vorbă cu domnul Zapodeanu. Dacă e musai, vom găsi resursele să achităm aceşti bani”, a spus, vineri, Cristi Stărică, preşedintele lui Poli Iaşi. Gheorghe Nichita nu a putut fi contactat pentru a comenta.

Adevărul

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata