Iohannis: Am exclus să fiu ministrul Finanţelor, dar nu am exclus deloc să coordonez Finanţele

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat luni, 10 februarie, că a exclus posibilitatea de a fi ministru al Finanţelor Publice, adăugând însă că nu a exclus şi varianta privind coordonarea Finanţelor.

„A fost o discuţie dacă este absolut obligatoriu să rămân vicepremier, ministrul Afacerilor Interne sau dacă ar fi oportun să fiu vicepremier, ministrul Finanţelor Publice. Noi, în PNL, am desemnat persoana care va fi ministrul Finanţelor Publice în România, este colegul nostru Eugen Nicolăescu. Deci, discuţia s-a încheiat foarte repede”, a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă susţinută după o şedinţă a liderilor USL, la o vilă de protocol.

El a subliniat că a exclus „din start” să fie ministrul Finanţelor.

„Am exclus din start să fiu ministrul Finanţelor, dar nu am exclus deloc să coordonez finanţele, ba chiar cred că ar fi un lucru interesant”, a declarat Iohannis.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat vineri că edilul Sibiului a fost propus de conducerea PNL pentru funcţia de ministru de Interne, precum şi pentru cea de vicepremier. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata