Iohannis, către Dăncilă: Examenul de rezidențiat ar fi trebuit comunicat cu jumătate de an înainte

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, că Guvernul voia să se apuce de examenul de rezidențiat care trebuia să aibă loc în noiembrie trebuia să fie gata cu cel puțin jumătate de an înainte, iar Guvernului PSD ar trebui să îi fie rușine că nu a făcut nimic în acest sens până în octombrie.

„Zice doamna Dăncilă că nu se poate ține rezidențiatul tinerilor medici, apropo de spital, fiindcă nu avem ministru al educației. Dragii mei, acum se organizează rezidențiatul? Când trebuia să fie în noiemrbie. Te apuci de un examen național extrem de important pentru tinerii medici, te apuci n octombrie? păi nu ți-ar fi rușine PSD? Acest lucru, după părerea mea, ar fi trebuit să fie gata rezolvat, afișat, comunicat, cel târziu în martie, cel puțin cu jumătate de an înainte, să știe tinerii absolvenți ce au de făcut. Iată de ce este nevoie de România Educată, pentru a pune odată pentru totdeauna în ordine educația în România”, a declarat Klaus Iohannis, la Iași.

Șeful statului a adăugat că e o bătaie de joc a PSD la adresa românilor faptul că nici măcar nu au început lucrările la spitalul regional din Iași.

„Am tot auzit de acest mare spital regional de la Iași. E gata? Nu. Nici nu e început. O adevărată bătaie de joc la adresa românilor, pe care și-a permis-o PSD și își permite și în continuare”, a susținut Iohannis.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata