Iohannis: Dacă Ponta este aşa de liberal îl invit să se înscrie în PNL

Președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat marți cu privire la declarația lui Victor Ponta potrivit căreia este mai liberal decât el că îl invită pe premier să se înscrie în PNL dacă este „așa de liberal”.

„Am citit despre afirmația foarte interesantă a domnului președinte Ponta cum că ar fi mai liberal ca mine. Reciproca nu este adevărată. Eu nu sunt mai socialist ca dl Ponta, dar pe de altă parte iată o metodă ușoară prin care PNL poate să primească funcția de prim-ministru. Dacă dl Ponta este așa de liberal, îl invit să se înscrie în PNL. Oricum, se pare că a votat cu liberalii, deci ar fi interesantă această soluție”, a afirmat Iohannis, la Palatul Parlamentului, întrebat care este principalul său proiect liberal în contextul în care există voci care spun că nu este „atât de liberal”.

El a spus că ideile sale vor fi detaliate după consultările din partid cu privire la șefia PNL, unificarea dreptei și candidatul la prezidențiale, într-un program. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata