Iohannis exclude o eventuală candidatură la prezidenţiale a lui Crin Antonescu

Președintele PNL Klaus Iohannis a declarat duminică, în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o la Vaslui, că exclude o eventuală candidatură la funcția de președinte al României a fostului lider liberal Crin Antonescu.

‘Am avut o competiție internă în PNL, după care am avut o competiție în ACL și am fost desemnat drept candidat. Nu cred că putem să luăm în discuție o candidatură a fostului președinte Crin Antonescu, nici nu cred că își dorește domnia sa să candideze. Asta ar însemna să pună sub semnul întrebării tot ce s-a făcut în PNL și în ACL până la acest moment, or nu așa îl cunoaștem. A fost președintele PNL și ca atare sunt convins că este și va fi alături de noi’, a declarat Klaus Iohannis.

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale a vorbit și despre atacurile la care este suspus în această perioadă din partea unor televiziuni, dar a spus că nu este deranjat de acest lucru.

‘De multă vreme cunoaștem această metodă, nu este niciun fel de noutate. Pentru mine aceasta este a cincea campanie electorală. De fiecare dată au fost și candidați care au crezut că este bine să atace persoana, în loc să vină cu un proiect politic propriu. De fiecare dată s-au găsit, din păcate, și oameni care au fabricat diverse emisiuni, diverse povești despre mine. Eu am constatat că cetățenii sunt mult mai inteligenți, mult mai orientați decât bănuiesc candidații fără proiect. Și de data aceasta va fi la fel. Lumea mă vede, mă cunoaște. Nu mă deranjează că sunt atacat prin diferite povești la diferite televiziuni, așa cum nu cred că mă ajută nici dacă mă laudă cineva peste măsură la alte televiziuni’, a adăugat Iohannis.

Întrebat de presă dacă și-ar construi o casă și la Vaslui, Klaus Iohannis a declarat că ar fi dispus să facă acest lucru, mai ales că îi place foarte mult județul. Klaus Iohannis a efectuat, duminică, o vizită la Vaslui, unde a avut o întâlnire cu membrii și simpatizanții PNL și PDL din județ. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata