Iohannis: Persoana propusă pentru comisar european, refuzată. Rușine PSD

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Cluj, că Guvernul propune pentru funcții europene importante persoane nepotrivite și că Rovana Plumb a fost refuzată pentru probleme de integritate. „Rușine PSD”, a spus Iohannis la întâlnirea liberalilor din Nord-Vestul țării.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că a participat la Cluj-Napoca la deschiderea anului universitar, dar că în România nu există un ministru al Educației, pentru că Guvernul refuză să se prezinte în Parlament pentru a obține un vot de validare.

„Am deschis astăzi anul universitar, dar nu există un ministru al Educației în România. Nu există un ministru al Educației fiindcă acest Guvern, care a pierdut majoritatea refuză să se prezinte în Parlament pentru a obține un vot de validare. Nemaivăzut, nemaiauzit”, a spus Klaus Iohannis la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din Nord-Vest, care a avut loc la Cluj-Napoca.

El susține că actualul Guvern propune în funcții europene importante persoane care nu sunt potrivite.

„Ba mai mult, acest Guvern PSD care și-a pierdut și ultima fărâmă de credibilitate, propune pentru funcții europene importante persoane care nu sunt potrivite. Astăzi, persoană propusă pentru comisar european a fost pur și simplu refuzată, pentru probleme de integritate. Rușine PSD”, a mai spus președintele.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata