Iohannis: PNL este compatibil în cel mai înalt grad cu PPE

Președintele Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis, susține că formațiunea sa este compatibilă în cel mai înalt grad cu Partidul Popular European, în rândurile căruia a intrat joi, și îi mulțumește și lui Crin Antonescu pentru viziunea de a orienta formațiunea politică spre această familie europeană.

„Salut decizia PPE de a primi, în rândurile sale, Partidul Național Liberal. Ne regăsim, alături de colegii noștri de la PDL, în marea familie a dreptei europene, care a avut și are o contribuție decisivă în crearea unei Uniuni puternice și credibile”, afirmă Iohannis, într-un comunicat remis, vineri.

De asemenea, el arată că fuziunea dintre PNL și PDL”capătă, din acest moment, consistență în planul colaborării la nivel european, întărind, în același timp, efortul în plan intern de construcție a dreptei românești ca alternativa politică cea mai puternică la PSD”.

El le mulțumește popularilor europeni pentru decizia adoptată joi și îi asigură că PNL le va fi partener de încredere.

„Adresez mulțumiri, în numele PNL, și liderilor noștri politici, în frunte cu domnul Crin Antonescu, pentru viziunea de a orienta Partidul Național Liberal spre familia europeană cu care este în cel mai înalt grad compatibil”, adaugă Iohannis. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Tomica cel vechi spune

    D-l Iohannis este exact personajul potrivit pentru vorba: ”daca taceai, filozof ramaneai”! Ori de cate ori deschide gura da cu bota in balta. Nu degeaba se spune ca de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere. Se pare ca dotarile sale la etajul superior sunt cam saracute. Inca o dovada ca idee nu are ce este liberalismul si ce loc ocupa acesta in politica. A nimerit la liberali ca musca in lapte si brusc a devenit ideolog expert al liberalismului. Doamne, mare iti este gradina si multe soiuri de autoproclamati nechemati ai in ea!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata