Iohannis: PSD este în continuare puternic înșurubat, dar avem motive de optimism

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Brăila, la o întâlnire cu simpatizanții săi, că PSD este un adversar puternic în continuare. El a spus că există motive de optimism, și a calificat drept o mare realizare învestirea guvernului Orban.

Prezent la Brăila, la o întâlnire electorală cu simpatizanții săi, organizată de PNL, președintele Klaus Iohannis a spus că cine își imaginează că PSD a dispărut sau dispare, greșește.

„Dacă cineva își imaginează că PSD a dispărut sau dispare peste noapte, eroare. Nu va fi așa. Eu m-am luptat, voi v-ați luptat, și până acum, în acest an, am reușit. Dar PSD este în continuare aici. PSD este în continuare puternic înșurubat. Aici, la Brăila, știți foarte bine care este situația și vă invit să schimbați starea de fapt. PSD este un adversar puternic în continuare. Nu trebuie să ne facem niciun fel de iluzii aici, dar motive de optimism avem”, a spus șeful statului.

El a calificat drept o mare realizare învestigarea guvernului Orban.

„PNL a câștigat alegerile europarlamentare. Eu am convocat un referendum și l-am câștigat cu atât de multe voturi că aproape nimeni nu i-a venit să creadă. 6,5 milioane de români au răspuns pentru o justiție dreaptă în România. După care a trecut moțiunea de cenzură. După care, dragii mei, acum puțin timp, acum două zile a fost învestit, din prima, Guvernul Ludovic I. Și asta, dragii mei, este o mare realizare!”, a mai spus Klaus Iohannis.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata