Iohannis: Toţi copiii au dreptul la o şansă egală pentru împlinirea visurilor

Toţi copiii au dreptul la o şansă egală pentru împlinirea visurilor, a declarat miercuri, 1 iunie,  preşedintele Klaus Iohannis, care a invitat la Palatul Cotroceni, de 1 Iunie, peste 200 de copii, majoritatea din centre de plasament, comunităţi şi familii marginalizate sau cu cerinţe educaţionale speciale.

„Proiectul ‘România Educată’, destinat viitorului educaţiei, a pornit cu gândul la voi. Este important ca noi, adulţii, să nu uităm nicio clipă că voi, dragi copii, sunteţi viitorul. Toţi copiii au dreptul la o şansă egală pentru împlinirea visurilor. În viaţă trebuie să vă bucuraţi de fiecare ocazie şi să învăţaţi că orice barieră poate fi depăşită”, le-a transmis şeful statului copiilor, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Actorii Teatrului „Ion Creangă” au susţinut un spectacol şi au animat atmosfera la evenimentul organizat la Palatul Cotroceni.

Autoritatea Naţională pentru Drepturile Copiilor şi Adopţie, Asociaţia Touched România, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi şi Clubul de Educaţie Alternativa — Policy Center for Roma and Minorities au făcut posibilă participarea copiilor la acest eveniment organizat de Administraţia Prezidenţială. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata