Iohannis: Ultima întâlnire politică avută cu Băsescu a fost în 2008

Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la prezidențiale, Klaus Iohannis, a reiterat, marți, la Alba Iulia, că ultima sa întâlnire politică avută cu președintele Traian Băsescu a fost în 2008.

‘Dacă definim ca întâlnire o întâlnire unde Traian Băsescu și cu mine ne-am întâlnit ca să vorbim noi doi ca doi politicieni, eu mi-amintesc că a fost în 2008. Că ne-am întâlnit în sensul că am fost în aceeași biserică, la aceeași oră, pentru un eveniment religios și ne-am salutat, asta nu cred că se poate considera o întâlnire politică. Alte întâlniri nu îmi amintesc să fi avut și, cu certitudine, nu întâlniri în care să discutăm despre proiecte politice de vreun fel’, a declarat, într-o conferință de presă, Klaus Iohannis.

Acesta a participat, marți seara, la Alba Iulia, la o întâlnire cu membrii Colegiului Director al ACL Alba, la care au fost prezenți, de asemenea, vicepreședintele PNL Mihai Voicu, președintele CJ Mureș, liberalul Ciprian Dobre, primarul municipiului Arad, democrat-liberalul Gheorghe Falcă, liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, liderii ACL Alba, Teodor Atanasiu și Mircea Hava. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata