Iordănescu – ”Hagi nu vine la Steaua”

Anghel Iordănescu, fostul antrenor al Stelei şi al echipei naţionale de fotbal, a declarat marţi că Gică Hagi a ezitat să spună dacă vine sau nu la formaţia din Ghencea.

”A fost o propunere din partea lui Gigi Becali să devin antrenor la Steaua. I-am spus că vreau să ajut mult echipa, dar sub nicio formă nu voi antrena Steaua. I-am spus că cel mai bun lucru ar fi să se împace cu Piţurcă şi cu Ienei”, a declarat Iordănescu la sport.ro, precizând că ar fi de acord să preia funcţia de preşedinte al clubului.

”Aş fi vrut să fac o punte de legatură între Steaua lui Gigi Becali şi Armată. Urma să facem un contract beton, dar din păcate lucrurile s-au împotmolit. În discuţiile mele cu Hagi, el nu a spus că nu ar veni la Steaua din cauza lui Gigi Becali. A avut ezitări din cauza proiectului pe care îl are cu Academia, din cauza că luam totul prea în pripă şi că ne grăbim”, a mai spus Iordănescu.

”Nu pot să spun dacă Hagi se va răzgândi, însă personal m-am oprit din drum, nu am mai continuat ceea ce îmi pusesem în cap, de a lămuri unele lucruri cu Gigi Becali”, a afirmat Anghel Iordănescu.

Steaua nu mai are antrenor, după ce Victor Piţurcă şi staff-ul său au părăsit gruparea cu care nu aveau contracte săptămâna trecută, din cauza declaraţiilor patronului Gigi Becali.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata