Isărescu, Boc şi Vlădescu, folosiţi în reclame la apartamente de lux fără ştirea lor!

– Dezvoltatorul imobiliar EuroSmart Investment isi promoveaza ansamblul Eminescu 220 intr-un mod inedit si ce credeti ca face?  Se foloseste de fotografii trucate cu Mugur Isarescu, Emil Boc, Sebastian Vladescu si Nouriel Roubini pentru a face reclama unui imobil de lux.

.
Dezvoltatorul a prezentat la Forumul financiar, ce are loc la Bucuresti in perioada 25-26 mai, pliante cu cele patru personaje, care promoveaza ansamblul imobiliar aflat la vânzare, informează Incont.ro.

Pe primul dintre pliantele distribuite la forum este prezentat, în imagini trucate, Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, in compania lui Nouriel Roubini, reputatul economist american, care a previzionat criza economica din SUA cu un an inainte ca aceasta sa aiba loc.

In josul fotografiei, pliantul ne anunta ca ansamblul din Eminescu 220 are 42 de parcari subterane.

În al doilea pliant, premierul Romaniei, Emil Boc, si ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, „sunt urcati” direct pe cladire.

Reclama suna cam asa: singura cladire din Romania de dupa 1989, care are apartamente cu inaltimi de pana la 3,20 metri.
Nu se ştie cât succes are acest tip de reclamă, însă, din cele 29 de apartamente care figureaza spre vanzare, doar noua au fost vandute sau rezervate.

Potrivit datelor Ministerului de Finante, firma in cauza a fost infiintata in data de 21 iunie 2007 si avea la finele lui 2008 un numar de trei angajati si pierderi de 1,721 milioane de lei (circa 430.000 de euro).  Administrator este Leonte Alexandru Dinu Dinulescu, vicepresedinte al Forum Invest.

Citește și
1 Comentariu
  1. dav spune

    cu boc, vladescu si isarescu poti sa-ti faci antireclama nu reclama cum ii vede lumea ii injura

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata