ISC și ISCIR fac verificări în cazul macaralei căzute pe mașină, în Capitală

Lucrători au ICS și ai ISCIR fac verificări, sâmbătă, în cazul brațului de macara care s-a prăbușit peste o mașină în care erau patru oameni, au anunțat reprezentanții Primăriei Capitalei. Situația a fost semnalată și inspectorilor de muncă.

Primăria Capitalei a transmis, sâmbătă, un comunicat de presă în care arată că macaraua aparținea unei societăți care desfășura lucrări de demolare a unei clădiri provate.

„Macaraua prăbușită aparține unei societăți private care desfășura lucrări de demolare a unei clădiri private, conform unei autorizații emise de către Primăria Municipiului București. Lucrările la imobilul unde a avut loc accidentul sunt realizate de către antreprenor pentru o societate comercială”, arată PMB.

După incident, la fața locului au fost sosit lucrători din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) și ISCIR pentru verificări, iar situația a fost transmisă către ITM, pentru verificări, potrivit Primăriei Capitalei.

Un braț dintr-o macara a căzut, sâmbătă, peste mașină aflată în mers, pe strada Matei Millo, din Sectorul 1 al Capitalei. În urma incidentului, patru persoane au fost rănite, între care șoferul este în stare critică, la Spitalul Universitar.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata