Ivan: Nu mă tem de niciun candidat, ei fug de dezbateri. L-aș întreba pe Iohannis ce îl recomandă

Catalin Ivan, purtator de cuvant PSD, discuta cu reprezentanti ai presei la finalul dezbaterilor "Atelierele Viitorului", organizate sub sigla Consiliului National al PSD la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, vineri, 8 noiembrie 2013. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Cătălin Ivan a declarat, joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că nu se teme de ceilalți candidați la prezidențiale, însă aceștia fug de dezbateri. El a adăugat că dacă ar avea o dezbatere electorală cu Klaus Iohannis l-ar întreba pe șeful statului ce îl recomandă pentru încă un mandat.

„Nu mă tem de niciun candidat. Îmi pare rău că nu avem dezbateri. Acești candidați fug de dezbatere. E o oportunitate imensă pentru România, măcar acum în campanie electorală, când cerem voturile românilor, să le spunem pentru ce, să venim cu soluții. Dacă am fi avut acum o dezbatere reală despre ce înseamnă societatea de astăzi, care sunt problemele și i-am fi avut la masă pe toți candidații…dar e imposibil, pentru că ei fug de dezbateri. Nu cred că avem vreun candidat periculos. Dimpotrivă, mie mi s-ar părea corect ca această participare să fie încurajată. Faptul că unii au bani de campanie electorală și își fac gratis campanie, iar ceilalți nu au nicio șansă să își facă cunoscut programul politic, în primul rând pierdem noi ca țară. Dacă nici în campanie nu discutăm, câștigă unul prin neprezentare”, a declarat Cătălin Ivan, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Candidatul ADN a afirmat că ar vrea să îl întrebe pe Klaus Iohannis ce îl recomandă pentru încă un mandat la Cotroceni.

„Ce îl recomandă, un singur lucru să spunpă, după cinci ani de mandat, luând Constituția. El nu își respectă nici măcar jurământul. Din tot ce prevede Cosntituția să luăm un lucru pe care l-a făcut pentru România ca să îl recomande pentru încă un mandat. Atât”, a subliniat Ivan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata