Ivan (PSD): Alianţele locale PNL-PDL, o trădare pe faţă a românilor

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Cătălin Ivan, consideră că alierea PNL cu PDL pe plan local și trecerea liberalilor la grupul PPE nu reprezintă o „unificare a dreptei”, ci o „trădare pe față a românilor”, încălcându-se votul și încrederea oamenilor din 2012.

„Alianțele locale dintre PNL și PDL reprezintă o trădare pe față a românilor, fiind împotriva votului din 2012! Când ne uităm la împrietenirea totală, inclusiv în teritoriu, a liberalilor cu PDL, cu oamenii lui Băsescu, deja nu mai vorbim despre mișcări politice, despre ‘unificarea dreptei’ sau despre trădarea foștilor parteneri din USL. Vorbim despre trădarea pe față a românilor!”, susține Ivan, potrivit unui comunicat de presă transmis marți.

Europarlamentarul arată că „în 2012, oamenii au votat să le ia puterea locală celor din PDL și oamenilor lui Băsescu din teritoriu, după tot răul pe care l-au făcut de-a lungul anilor, și să o dea USL”.

„Acum, cei din PNL dau puterea înapoi pedeliștilor, făcând alianțe și majorități în teritoriu, împotriva voinței românilor. Oamenii au sancționat PDL prin vot, iar acum liberalii îi readuc la putere pe pedeliști precum Videanu, Anastase, Boc, Udrea, Blejnar sau Blaga prin ușa din spate. Cel mai grav este faptul că cei din PNL, în frunte cu Crin Antonescu, au așteptat să fie votați de oameni, iar abia apoi au pus în aplicare planul gândit dinainte: alierea cu PDL și trecerea la grupul PPE”, este de părere Ivan. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata