Jaf la o casă de pariuri din Timişoara

O casă de pariuri sportive, situată la ieşirea din Timişoara spre Lugoj, a fost jefuită luni (6 septembrie 2010) de către un tânăr care a ameninţat-o pe angajată cu un obiect ce se asemăna cu un pistol, a declarat Emil Matei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

‘Nu ştim dacă a fost un jaf armat, deoarece nu suntem siguri că ceea ce avea în mână atacatorul a fost sau nu o armă reală. Valoarea prejudiciului nu a fost precizată, dar ştim că a plecat cu o anumită sumă de bani şi alte valori’, a precizat Matei. Potrivit sursei citate, casa de pariuri era dotată cu camere de supraveghere, iar poliţiştii studiază imaginile.

‘Din păcate, singura persoană care ar putea da informaţii despre atac este vânzătoarea, dar aceasta a suferit un şoc emoţional puternic şi a fost internată. Victima nu a fost agresată de tâlhar şi nici nu a suferit răni’, a afirmat Matei. Hoţul a pătruns în casa de pariuri, după care a forţat vânzătoarea să intre în toaletă, ameninţând-o că nu-i face niciun rău dacă va sta acolo. În toaletă se mai afla o colegă a acesteia, dar aceasta nu poate da prea multe detalii despre tâlhar, întrucât nu l-a văzut.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata